Lite gladare.

Haha Fanny kan då verkligen konsten att pigga upp en :)
Kände mig lite nere och nu sitter hon och skickar låtar som "köttbulle-sången" och en massa ful musik på östgötska (btw den fulaste dialekten jag vet, synd att jag råkade hitta en karl i Norrköping, but i love him anyway). Sitter och garvar för mig själv nu :D

"Du får inte stoppa
köttbullar i näsan Marcus
du får inte stoppa
köttbullar i näsan där

Sluta upp å stoppa
köttbullar i näsan Marcus
du får inte stoppa
köttbullar i näsan sisådär"

Hahahahahahahahahahahahahahahaha HA HA HA.

Jag är då sannerligen lättroad....

Dagarna går.

Jahaja, här går dagarna...
Denna dag har hittills mest bestått av umgänge med Emma, trevligt det. Var ett tag sen nu faktiskt, men så blir det väl när man bor på varsitt håll.
Själv vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, börjar bli hemskt segt att bo kvar här uppe i ödemarken men det måste jag göra någon månad till tyvärr.
Sedan vet jag inte riktigt, har typ tusen idéer om vad jag vill göra men jag ändrar mig så snabbt. Vet inte om jag vill åka till Skåne längre, fråga mig inte varför men plötsligt känns det inte alls lika lockande. Vill hellre vara hos min darling. Det känns som att ett år på distans liksom får räcka.

Har dock funderat fram och tillbaka på att utbilda mig till djursjukvårdare, det är brist på sådana idag. Men då måste jag läsa Biologi B, vilket kanske i och för sig inte är det svåraste man kan göra. Det hade varit värre om jag hade kommit på att jag ville bli läkare eller något annat drygt där det fattades X antal mattekurser.
Lätt irriterande är det ju visserligen att jag inte kom på detta tidigare, så att jag kunde läst det på gymnasiet. Men som sagt det kunde varit värre...

Är också mycket sugen på en sådan här skönhet:
image202
En ragdoll-misse.
Men gärna brun colourpoint. Fast olika varianter av tabby är också fint, så vi får se lite, det är väl ändå individen man fastnar för sedan.
En sådan ska det bli när jag och darling flyttar ihop.

Man ska ta väl hand om sitt hår!


Eller hur?
Speciellt om man som jag missbrukar hårspray och annat slitsamt (ja, jag erkänner, det var jag som förstörde ozonlagret). Därför kilade jag in på min sedvanliga beautyhairsalong och upptäckte till min förtjusning att det var ta två BC-produkter - betala för en. Så nu har jag två stycken underbart doftande inpackningar här hemma.
Jag har aldrig testat inpackning av detta märke förut så det här blir spännande, hoppas att den är bra eftersom jag har två...
Nu ska jag fåfänga mig resten av kvällen.

Vet ingenting.

Ibland känns allt så tråkigt, jag vet liksom ingenting.
Vad ska jag göra med mitt liv egentligen?
Det är frågan.
Jag vill bara ha förändring.

Hade en toppenhelg med min kära kusin och andra vänner!


Nu ska jag packa.

image200
För imorgon åker jag till Sthlm, ska bli trevligt som vanligt.
Hejdå.

.


I live to love you...


Jag har mer ungdomliga intressen också tror jag.

image198
Tjenare... Jag heter Erika och jag är en tant i mina bästa år, idag har jag varit ute i trädgården och grävt en ny rosenrabatt, vilket jag fann mycket tillfredsställande. För er som är intresserade kan jag berätta att jag planterade Flammentanz. Alldeles bredvid Winnipeg Parks-rosorna, de färgmatchar varandra perfekt. Sedan har jag tagit ett halvt glas rödvin och belåtet satt mig ned och skådat mitt verk. 


Jag vill inte

ORKAR INTE


RSS 2.0