Snart är det jul

image238
I love you
I love you
I love you

Ibland kan man bara inte sluta lyssna på vissa låtar.

För övrigt har jag varit nere på Mora en sväng med Nella idag... vi kollade på grejer till Philippe och hon köpte ett par nappar, en handduk och en body som det stod "If you think that I am cute, take a look at my mum" på... Och det stämmer ju ; )
Sen sprang jag runt och letade efter några jäkla strumpbyxor i en specifik färg som jag ville ha, men som dessvärre inte fanns... GAH blir så irriterad när man föreställt sig nåt, och så går det inte att fixa. Men idag har iaf min nyårsklänning kommit : )
Sen var vi på Kaffestugan och tog en varsin "jullatte" men båda tyckte den var lite för söt tyvärr... Den enda smaksatta latten som jag verkligen gillar är nog Irish cream.
Vad morgondagen har att bjuda på vet jag inte riktigt än, det får vi se.


Ajfan

Jävla skit också... Milt sagt. Ibland orkar jag bara inte med mig själv.
Hur ska jag kunna veta nånting?
Säg som det är.
Som jag alltid brukar säga.

Idol 2007

Amanda
Jag tyckte du var bäst Amanda!
Orkar inte höra Maries version av vinnarlåten,
ska därför hålla mig borta från radion de närmsta veckorna.

Nu är jag tillbaka i byn!

Så var man i Orsa igen.
Aningens mer snö här uppe... Bah! Det var verkligen inte vad jag längtade hem till. Jag har inte ens några vinterskor ju.
Hoppas på att få träffa lite folk nu när man är hemma...! Daniella ska hinnas med i veckan såklart. Och förhoppningsvis har Ida tid för mig också :D

Imorgon ska jag äntligen skriva en ordentlig CV, fundera på lämpliga jobb att söka och även kolla upp potentiella utbildningar att söka till nästa höst, och därefter se om jag behöver läsa in någon kurs på komvux (högre matte kanske?) jag ska vara så jävla effektiv helt enkelt. Har inte fått något vettigt gjort på hur länge som helst.
Det enda som känns tråkigt med att börja plugga är att jag kanske inte har tid och råd att ha häst då : (
Jag ogillar prioriteringar och att fatta beslut.


RSS 2.0