I'm bad.

Jag har inte orkat uppdatera på länge.
Det beror på att jag är så sjukt trött, men med tanke på mitt höga vardagstempo så är det väl inte så konstigt. All min fritid går åt till att träna eller vara i stallet känns det som. Har varit så påfrestande på sistone också, och en jättetråkig och jobbig sak har hänt, kan inte säga mer än att det är väldigt tomt efter Pride. Men jag har ingen lust att skriva om det...
Så grymt skönt med lov nu i vilket fall, fan vad jag förtjänar det.

Ohämmat glassmonster?


Jag har precis förvandlats från ett självdisciplinerat hälsofreak till ett glassmonster utan gränser. Det började med att thailändarna bjöd på glass efter middagen i fredags. Det var typ tusen år sen jag åt glass och tillsammans med kaffet smakade det bara ljuvligt!
Så igår så unnade jag mig själv en förpackning Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake (för övrigt den godaste glassen du kan äta) som jag käkade medan jag kollade på de sista avsnitten av Sex and the city säsong 6. Idag är jag hysteriskt sugen på Häagen Dazs Baileys. Men nu får jag faktiskt ta och behärska mig. Men det är så kallt och gott : )


För övrigt så blev jag besviken på filmen i fredags, Se upp för dårarna alltså... Hysteriskt löjliga skådespelarinsatser, eller så var det bara svåra repliker... Tror nog att det var regissörens fel, men det blev konstlat och löjligt typ filmen igenom. Synd för de skulle kunna gjort den mycket bättre. Men jag och Lovisa satt och hånade de töntiga replikerna från början till slut. JA vi var såna där irriterande människor som man stör sig på i biosalongen, so whaaat? Vi pratade inte jättehögt i alla fall.
Men allt kan ju inte alltid vara bra.

Underbara fredag!

se upp för dårarnaLov är vad jag precis har fått! Så efterlängtat.
Har precis haft diskussion i Sam C om livsåskådningar, rätt intressant det där.
Min dag har varit rätt bra överlag men det bästa har inte kommit än.
Började morgonen på gymmet :) Hemskt skönt och inte mycket folk alls. Så morgnar är ett hett tips om du är rädd för snygga gym-killar Lovisa ; ) Haha.
Ikväll så ska jag umgås med mina lovely vänner, Sofie, Lovisa & Lovisa, Micis och Linda! Först middag på
Coco thai och sedan Se upp för dårarna på bio.

Sen blir det till att komma hem runt 11 halv 12 nån gång och kolla på Sex and the City med Sofie.
Men jag hoppas att jag vaknar av väckarklockan på lördag och inte av Sofies hand i fejjan.
Och om Lovisa har lust att gå upp lördag morgon så får hon hemskt gärna gå på Combat eller Body Pump med mig? Se det som en liten inbjudan sådär : P Jag går upp och tränar anyway för Sofie vill gymma.

Vad är det för fel på mig?

Varför går jag ens till skolan om jag inte pluggar? Jag är så onödig, här sitter man och fördriver tiden med att läsa på forum och surfa runt bland bloggar i väntan på att Sofie ska komma tillbaka från gymmet så vi kan käka lunch. När jag egentligen borde skriva på en rapport som ska vara inlämnad imorgon, men vad är deadlines egentligen? Eller hur Lovisa ; ).

Vaknade då ur drömmarnas land en timme tidigare än nödvändigt imorse av att man fick en hand i ansiktet, tack Sofie! Väldigt gulligt : P
Salladen som vi gjorde igår blev så sjuuukt god by the way : D

Ikväll blir det Ankis spinningpass tillsammans med Lovisa, det ser vi fram emot.

kock

Hakade på Lovisa och hoppades att expressens webtest skulle vägleda mig genom livet och framtida yrkesval. Och taadaa jag är en blivande KOCK!

"Du är kreativ, uppskattar livets goda och stressar inte i onödan, lugn i pressade situationer."

kock




Mjovisst är jag kreativ, och visst kan jag laga mat, gör ofta mina egna recept (och de blir bra dessutom)... En annan positiv sak är ju att jag säkert skulle vara skitsnygg i kockmössa. HAHA! 
Men ärligt talat tror jag faktiskt inte att jag slutar upp som kock ändå när allt kommer omkring.


En annan duktig matlagerska med utmärkt smak är min vän Sofie, och idag ska vi talanga loss i köket och laga quornsallad med avokado och bladspenat.
Är hungrig nuuu men måste vänta på att hon är klar med sitt tråkiga möte. Skynda skynda!

Sen blire Sex and the city säsong 6 för hela slanten.
Och nattsällskap får man också.
Värsta lyxen!


Näee nu ska jag faktiskt skriva på min projektrapport.



Inte ett dugg synd om mig egentligen.


hästar snöhästarhorstal
Vad maaatt jag blir på mig själv! Utsätter mig för saker jag vet kommer att göra mig ledsen och irriterad. Nu sitter jag här missbelåten och självömkar.
Och inte blir det bättre av att Pride bara blir sjukare och sjukare :  ( min stackars lilla pålle. Såg precis att jag är ledig imorgon, då ska jag vara i stallet hela dagen : D. Eller inte riktigt för jag ska ju hinna med en fika med vännerna, och Body Pump på Må bättre.
I juni ska jag till Strömsholm igen och rida. Längtar!

Men man ska inte vara allt för optimistisk nu, den här jobbiga dagen är ju faktiskt inte slut riktigt än. Men den ska avslutas med sånglektion och sedan spinning i alla fall. Så lite roligt blir det ju.

Jag är seriöst trött.

Nu sitter jag här helt i onödan... Tog mig upp tidigt för att gå på en dryg jävla mentorsträff som nu visar sig vara inställd pga projektarbets opponeringarna (särskrivning I know men orka med långa ord). Helt ensam och övergiven, det känns som att den här dagen kommer att bli lång...

Uhh jag behöver vara ledig.

Girlylicious.

Alltså så mycket som jag pluggat idag har jag fan inte gjort på länge. Har blivit klar med två jobbiga grejer till socialpsykiatrin. Att jag dissar franskan och sitter här i stället är i och för sig en annan femma. Men nu har jag varit ensam med läraren på de där jäkla franskalektionerna så många gånger att jag inte har någon lust att vara det idag igen. Snacka om slö grupp.


Gårdagen var ju helt okej i alla fall... Eller jaaa, jag hade sett fram emot att komma hem till en god lagad  middag efter träningen. Men hmm så blev ju inte fallet. Har typ levt på morötter och spenat den här veckan, väääldigt hälsosamt då, eller inte. Men ahh har fan helt tappat inspirationen till det här med matlagning.



Eftersom att jag hade så många dejter att gå på så att jag typ blev helt förvirrad (tjena) så tackade jag nej till alla och tillbringade resten av kvällen framför treans Girlylicious vilket bestod av tre program nämligen Men in trees, Top model och Lustgården. Vadå tjejteve?
Men amerikanska Top Model är ju bara för mycket, en samling hysteriska über-amerikanska tonåringar med drömmar om en lysande modellkarriär. 
top model

Men seriöst hur många vinnare av top model är det som blir speciellt uppmärksammade och kända egentligen? De får typ göra en kampanj för något billigt sminkmärke (läs L'Oreal) gå på nån filmpremiär och sen erbjudanden om B-iga katalogjobb. Ingen av dem har ju knappast blivit nästa Kate Moss eller ens i närheten.
Men visst varför inte, det är säkert en rolig erfarenhet, men de flesta verkar ju ha skyhöga förväntningar.
Och vad är grejen med att gå in och gråta framför juryn? Som om deras tragiska livsöden och bakgrunder skulle få juryn att sympativälja dem? "Visst, hon blir asful på bild och har HELA storlek 36 i kläder men vi låter henne gå vidare ändå för det är ju så synd om henne". Eller inte...
Och sen galningen Tyra Banks på detta.




Lustgården var ju lite kul kanske utom paret som skulle gifta sig men inte ens hade haft sex med varandra.
Jag behöver inte förstå mig på alla människor... så mig gör det inget, men jag kan ändå inte låta bli att tycka det är lite obehagligt att gifta sig med nån som kanske suger i sängen. Vad gör man tillsammans resten av livet då liksom? Dricker mjölk och äter kakor?

Nej nu ska jag lägga ner mina funderingar och dra mig hemåt. Spinning ikväll ju...
See you!


Löjligheterna anfaller.

Och gissa vem som ringde precis? Mama och frågade om hon skulle ringa över pengar på mitt konto love letteridag. "Öhh varför då?", jag aningen ointresserad.
"Jaaa, så att du kan köpa en bukett tulpaner till dig själv idag på alla hjärtans dag". Hahaha, vadå skrattanfall. Visst tanken var gullig, och eftersom att jag inte har my parents så nära längre så blir det ju lite svårt med spontanöverraskningar. Ingen skickar väl telegram längre.

Även om jag inte har så mycket mot romantik och alla hjärtans dag jippon som Lovisa som till och med kallar denna dag för "Alla avföringars dag".




... Så idag blir det skriva klart lagar om socialpsykiatri som ska redovisas imorgon. Sen blir det body pump med Lovisa, och efter det hem och äta rester efter min syster och hennes pojkväns romatiska middag. Och icke att förglömma. Men in trees börjar klockan 20.00 ikväll. Missa inte!

Mina dagar är alla lika... skola, stallet, träning... Men jag trivs med det faktiskt.
Igår på väg hem från träningen så blev jag fjantigt glad över att mitt liv är så bra. Mina vänner är underbara, min familj likaså och jag har en jättefin pojkvän som älskar mig. Även om han visserligen finns några timmar bort.
Men varför klaga när det finns saker att vara glad över?


Vad jag EJ kommer att ha på mig i sommar.

                    Lima whiteLima

Det får vara hur trendigt det vill men aldrig att jag skulle köpa något sånt här, whats up med den vita liksom? Fulaste modellen jag någonsin sett.
Och dessutom lär man ju få helt freaky tan-lines...

Friday.



Sitter på jobbet, håller på och fixar med en hemsida som ska översättas från english till swedish, lite enformigt kanske men ändå rätt skönt. Har varit duktig och jobbat konstant hela förmiddagen. Har precis käkat lunch, fisk med rivna morötter, alfalfagroddar och avokado. Smaskens! Är nu inne på min andra kopp latte och tar en liten paus. Träningsvärken i armen är i alla fall helt borta nu så det är perfekt. Ska simma lite senare. Har även hittat en så sjukt snygg bikini, lite Gucci-inspirerad som Sofie sa. Skulle vilja shoppa för lite mer än vad jag egentligen bör, med tanke på mina framtida utlandsresor som kräver sin del av budgeten. Funderar på att sälja ett par gamla sadlar som ändå inte används längre, får se lite.

Nu är det back to work som gäller, sen är det helg!

Vad kan vara bättre?

                           frozen  cocktails
Jag är trött på det här nu, jag vill ha sommar, sol och värme.
Jag vill ligga på en vit playa långt away from here och dricka frozen margaritas i min minimala bikini.
Varianten ovan till vänster är med vattenmelon förresten, kan ni tänka er något godare?
Alla ni som var pissed för att vädret var så milt, jag HOPPAS att ni riktigt NJUTER nu och är ute och
rullar er i snön varje dag, det förtjänar ni!

Jag däremot är för glamourös för detta liv.
Därför återgår jag nu till min underbara uppsats som är riktigt givande och intressant faktiskt...
Eller inte.

            Miami beach
Vad har jag gjort för att inte förtjäna det här?

Halvt förlamad.

Hantel

Vaknade upp med träningsvärk imorse, och kunde knappt röra höger överarm. Hann inte stretcha ordentligt igår efter träningen för jag var tvungen att passa en tvätt-tid, och det plus att sova på min stackars arm (som jag typ jämt gör) var ingen bra kombination. Min högra triceps är typ död, hoppas den lugnar ner sig snart så att jag kan fortsätta träna som vanligt resten av veckan. Hela min lunch blev förstörd när jag insåg att jag skulle ha redovisning i socialpsykiatri, jag hade ju liksom tänkt gå på corepasset dårå! Aja... Ska snart iväg till mina älsklingar, Pride är tyvärr sjuk : (. Så han kan inte ridas, ska bara leda honom på en kort promenad men Glory och Pie vill ju i alla fall ut och motioneras en varsin gång, annars blir de väl typ galna eller nåt. Så det får väl räcka med ridningen idag, några vändor på galoppbanan och ett par turer i skogen låter mysigt : ). Om inte min triceps behagar bli frisk så får det väl bli enbart ridning och simning de närmaste dagarna.

Nu kom Sofie, värsta roligt ju : D så nu ska jag socialisera lite med henne. Och skriva lite på min etik & livsfrågor-uppsats, innan jag drar.


Jag klarar mig alltid.

Livet består av toppar och dalar, men man klarar sig alltid bara man har styrkan och viljan. Jag tänker inte lägga energi på saker som inte ger mig någon tillbaka. Det är slut med det nu.

Helgen har varit trevlig, i fredags var det middag hemma hos Linda med falufritjejerna, very nice, broccolipaj är gott! Sedan skulle vi fortsätta in till flygklubben för att kolla läget på Amarus 19-årsfest. Visst det var väl helt okej, men det kunde varit mycket roligare. Och Lovisa sammanfattade det hela med "festen där allt stod stilla utom Amaru". Men man har rätt att vara lite överförfriskad på sin egen födelsedagsfest tycker jag :). Haha. 

Lördagen däremot blev faktiskt roligare, egentligen var jag rätt trött och låg hemma och åt pistagenötter framför Dirty Dancing som gick på 3:an när Emma ringde och frågade om jag skulle med och bowla med vidare utgång. "Nääee" sa jag pessimistiskt, "Jag är trött och orkar inte men ha så kul ni", haha. Jaahaa sa hon då men ringde inte lång stund senare och frågade om jag inte ens ville vara med och spela spel men hoppa över utgången, för om inte jag skulle komma så kunde ju inte de spela spel för de var bara tre personer och man behövde vara fyra. Då kändes det lite elakt att säga nej så det gick jag med på, och tänkte att det kunde ju bli trevligt med lite spel i alla fall.

Sen när jag väl hade hoppat upp ur soffan och börjat fixa till mig lite så blev jag på värsta partyhumöret, dunkade musik och sminkade upp mig så det blev utgång för min del också, och det var den roligaste utekvällen på länge! Väl på Wasa träffade vi Ida också och vi dansade heeela natten lång!

Lite tråkigt med skolvecka imorgon men det får man väl ta.

Ha det bra och kom ihåg att ingen gillar att bli tagen för given!
Pusspuss!

Ny dag.

Ny dag och nya möjligheter... Klockan var egentligen ställd på 10 men jag vaknade mycket tidigare än så och kände mig jättepigg och utvilad så jag klädde på mig lite snabbt och sprang ut på en joggingrunda. Hemskt skönt och det kändes som om jag behövde det efter gårdagens funderingar. Även om jag vaknade inatt av att jag blödde näsblod, det var lite scary för det var faktiskt första gången i mitt liv jag gjorde det (!). Nåja nu känns det mycket bättre efter att ha sovit och joggat bort mina jobbiga tankar, ska snart duscha och käka en lång frukost och sen vänta på att Fanny kommer och hämtar upp mig så att vi kan åka till skolan. Klockan 14 ska vi på studiebesök på RIA med våran socialpsykiatri-grupp, det kan ju bli intressant!

Sen ikväll blir det middag med mina kära vänner och efter det vidare på Amarus flygklubbsfest. Det ska bli SÅ trevligt att träffa er ikväll :) Och idag har jag större lust att vara social än jag hade igår så jag kommer bidraga med mitt glada humör... Haha!

Vi ses, pussar.

Varje dag.

Jag orkar inte med att känna som jag gör nu, som jag har gjort till och från i en evighet känns det som. Tänk om du kunde förstå, utan att jag behövde formulera meningar och försöka förklara, det känns som att varje dag är en uppoffring. Det jag gör för dig, för jag vet att du mår dåligt annars. Men varför tänker jag inte på mig själv i första hand? Mina egna känslor.
Varför ser du inte mig? Det som jag tog för givet alltid skulle finnas, bryr du dig inte om längre. Saknar inte du det lika mycket som jag?
Varför får DU göra vad du vill men inte jag?
Varför kan du inte tänka efter, som jag gör varje dag. Jag går runt och är så irriterad, för att jag inte vågar säga vad jag tänker på. För att du ändå inte skulle förstå...
Varför kan inte du offra dig lite för mig? Bara lite... som jag gör för dig...

Jag orkar egentligen inte ens träffa någon...
Jag har inte ett dugg lust att festa imorgon och det känns som att det är ditt fel.


RSS 2.0