Halvt förlamad.

Hantel

Vaknade upp med träningsvärk imorse, och kunde knappt röra höger överarm. Hann inte stretcha ordentligt igår efter träningen för jag var tvungen att passa en tvätt-tid, och det plus att sova på min stackars arm (som jag typ jämt gör) var ingen bra kombination. Min högra triceps är typ död, hoppas den lugnar ner sig snart så att jag kan fortsätta träna som vanligt resten av veckan. Hela min lunch blev förstörd när jag insåg att jag skulle ha redovisning i socialpsykiatri, jag hade ju liksom tänkt gå på corepasset dårå! Aja... Ska snart iväg till mina älsklingar, Pride är tyvärr sjuk : (. Så han kan inte ridas, ska bara leda honom på en kort promenad men Glory och Pie vill ju i alla fall ut och motioneras en varsin gång, annars blir de väl typ galna eller nåt. Så det får väl räcka med ridningen idag, några vändor på galoppbanan och ett par turer i skogen låter mysigt : ). Om inte min triceps behagar bli frisk så får det väl bli enbart ridning och simning de närmaste dagarna.

Nu kom Sofie, värsta roligt ju : D så nu ska jag socialisera lite med henne. Och skriva lite på min etik & livsfrågor-uppsats, innan jag drar.


Kommentarer
Postat av: lovisa

du svårt för din tricepsmuskel att lugna ner sig om den är "typ död" ?!?!?!?

2007-02-07 @ 14:18:27
URL: http://loisan.blogg.se
Postat av: Sofie

tjohooo, alltid roligt att socialisera med dig, även om det inte blev så mycket jobb gjort. men det var det värt ;D hahaha

2007-02-07 @ 19:29:26
URL: http://somethingblue.blogg.se
Postat av: bloggmamman

Loisan: Ta mig inte så seriöst, det är ingen annan som gör det.

Soffpoff: Haha vaa? Vi pluggade ju hela tiden? Vad pratar du om? Vi satt ju inte alls och hånade Gunther-videos.

2007-02-07 @ 19:42:14
URL: http://wishi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0