Längtar utomlands.



Jag längtar så tills februari är slut och det är början på mars :) Jag längtar sååå efter en vecka i sol och värme med min helt outstanding roliga vän. Varför måste tiden sega sig fram?
Och för er som sitter och antecknar kan jag berätta att jag har avnjutit delikat sparris idag.
Simmat har jag också hunnit med.
Men det skulle inte sitta fel med ett par pistagenötter.


Mina favoritlåtar.

Jonas bad mig att göra en lista på mina favoritlåtar just nu, och självklart gör jag det!
Gör dock enbart en lista på mina softa favoriter :) För de är de jag kommer på för tillfället.

Så dagens musiktips blir:
The Cure - Boys don't cry
Röyksopp - So easy
U2 - Stuck in a moment
Röyksopp - Eple
Mika - Relax, take it easy (tack Sofie)
Katie Melua - Nine million bicycles (tack pappa)

Gulligt.

heart

Fick världens gulligaste SMS av min älskling igår.

...Jag är din. Bara din. Vill bara vara din. Jag ska
göra allt för att få ha dig kvar. För att visa dig hur
mycket du betyder för mig. Tiden tillsammans
med dig har varit den bästa i mitt liv. Vill aldrig att
det ska ta slut. Du är det finaste jag har. Jag älskar
dig mest i hela världen. Kanske låter lite fjortis...
Men så är det. Mest i hela världen...


Ibland blir man bara så glad!

Hur jävla svårt kan det vara?

Att klippa en normal lugg när man är utbildad frisör?
Bad att få kapa min lugg i fredags när jag toppade resten av håret och istället för snedlugg kunde hon klippa hellugg den här gången, men det var tydligen ett projekt från helvetet eller något.
Ser ju nu att jag ser fan inte klok ut, typ på ena sidan är det uppklippt fram så att resten av håret möter upp luggen men på andra sidan är det klippt rakt av till världens fulaste kant. Typ ojämna sidor och olika längder. Får fan ta tag i det här själv.
Och jag som trodde att jag hittat min frisör, men icke.

Det här suger.

Jaha...
Tack för den misslyckade lördagkvällen igår "kära" syster.
Vad fan gör man på söndagar?
Tränar typ...
Suck.


itsy bitsy teenie weenie yellow polka-dot bikini

Har precis varit på lunch med Lovisa... nu tänkte jag sätta igång med mitt etik-arbete om homosexualitet men det får vänta en liten stund till för jag måste stilla min bloggabstinens lite. Har inga lektioner idag så det känns rätt skönt ändå. Lena var sjuk som vi skulle ha socialpsykiatri med. Så istället ska jag och Sofie ner på stan och kolla lite bikinis. Det är ju högst aktuellt :D Även om jag redan har väldigt många som jag visserligen använder så känns det ju ändå alltid som att man vill köpa ett par nya inför kommande säsong. Hoppas jag hittar någon som faller mig i smaken. Isåfall så lägger jag ut bild.

Jag fryser...

Palmsunset
...men inte länge till.

För er som vill veta hur Fanny har det.

För alla som är nyfikna på hur Fanny har det i England så finns det att läsa här.

När allt känns jobbigt...

Så finns ni där...♥

Och tack micis för att du orkar prata med mig så att jag inte känner mig helt misslyckad denna lördagkväll.

Med tanke på flera omständigheter så känns det inte direkt toppen just nu...

Mina parfymer.

Lovisa utmanade mig att visa upp vilka parfymer som finns i min ägo för tillfället, och självklart ska hon och ni andra kära läsare få veta det! Jag är lite av en parfymaholic, och parfymer var mitt favorit impulsköp förut, men jag har faktiskt bättrat mig nu, och rensat ut en del.
Så här har ni mina darlings:




Från vänster och fortlöpande: Armani - Night, J.LO - Miami Glow, Christian Lacroix - Tumulte, Escada - Sentiment, Stella McCartney - Stella, Lancome - Miracle so magic, Kenzo - Flower by Kenzo, Escada - Into the blue, Lacoste - Pour femme, AnneMarie Börlind Pur arome - Tropical Sun, Elizabeth Arden - Splendor.

Utan inbördes ordning om vilka jag gillar bäst, men Lacoste har alltid varit favoriten, resten varierar lite.


Pilates.

Sitter i skolan, det är allmänt segt. Solen skiner ute och jag har egentligen ingen lust att vara kvar, men har en etik och livsfrågor-diskussion klockan 14 så måste stanna ett tag till. Har träningsvärk också, känns rätt skönt. Snön börjar smälta bort igen, mycket bra, men det kommer väl ny antar jag.
Ikväll ska Linda och jag på Pilates, ska bli roligt :)


Pilates


It's all about me.

Utmanad av Sofiee till att göra denna lista.

Fyra arbeten jag haft i mitt liv:
Serverat på Skräddar-Djurberga
Restaurangen på Tomteland
Garderoben på Hotellet
Baren på Hotellet

...plus en massa andra...

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
10 orsaker att hata dig
Rose Red
Mannen som slutade röka
Grease

Fyra städer jag bott i:
Örebro
Den stora byn mellan Orsa och Mora :P
Falun
Stockholm i mitt hjärta, kommer alltid att förbli mitt andra hem

Fyra TV-serier jag gärna ser:
Sex and the city♥
Anna Pihl
Simpsons
Sex and the city♥

Fyra ställen jag vill åka till:
Jamaica
Kambodja
Newmarket
Tokyo

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
Jag är en sån där stenåldersmänniska
som inte är inne på nätet varje dag.

Fyra favoriträtter:
Min egna vegetariska paella med saffran och cashewnötter
Quornbitar med grön curry i cocosmjölk
Fullkornspasta med broccolisås (jo det är underbart gott)
Sushi

Fyra ställen där jag trivs:
På hästryggen
Café String
Hemma hos mamma och pappa
I Alexanders säng :P




Det blev vinter till slut.

Lite sent omsiders kom ändå snön, och det blev riktig vinter. Jag kan inte påstå att jag längtat, men nu när det väl har inträffat så har jag faktiskt tyckt att det är lite mysigt och inte blivit deppad som jag brukar. Huvudsaken är ändå att den inte ligger kvar för länge, och det hoppas jag verkligen att den inte gör.

Fredagkvällen började ganska lugnt, kollade på Million dollar baby och i brist på min egen baby som tyvärr befinner sig X antal mil bort så fick jag mysa med min söta katt. Och det kan man verkligen inte klaga på. Han låg på en filt i mitt knä och trivdes alldeles utmärkt och värmde upp en frusen Erika. Gulligare varelse får man ju leta efter.

   


Det var extra trevligt att gå ut på promenad också, igår sken solen och jag och min underbara mamma avnjöt en tur på två timmar, vi hann prata om det mesta och vid sådana tillfällen kan jag inte annat än vara barnsligt glad över att min mamma är just min, den bästa man kan ha. Nu väntar jag bara på att det ska bli hållbar is på sjön så att man kan ut och åka långfärdsskridskor, en av mina favorit vinter-aktiviteter. Passade även på att ta några fina kort.


Vinter 1
Vinter 2
Vinter 3

Lördagen fortsatte trevligt, åkte hem till Emma vid 16 tiden och pratade och drack lite martini. Sedan började vi laga tacos och klockan 18 kom Ida, Anki och Jessica och vi käkade middag. Funderade på att gå ut sen men kom fram till att det ändå inte fanns något ställe vi ville gå på. Och ju längre kvällen led så fick jag värre och värre huvudvärk så det kanske var lika bra.

Idag har jag mestadels tagit det lugnt, var ute på promenad med syrran i en timme. Sen så har jag målat och pluggat. Känns som att jag är redo för en ny skolvecka imorgon.





 


Ytliga problem.

Jaha, så har man letat asset av sig efter en jävla klocka, men ingen motsvarar mina förväntningar. Jag hade hoppats att det skulle finnas nån klocka som föll mig i smaken men nejdå. Den som jag helst av allt ville ha har ju såklart utgått med min vanliga tur.

Detta är min absoluta drömklocka men den finns inte längre, den är verkligen allt jag vill ha :(
DKNY 1Och ärligt talat förstår jag mig inte på galningen Donna Karan i New York som är fullständigt från vettet och tar ur denna underbaring ur sortimentet...

Istället fanns då några andra alternativ från DKNY. Visst de ser väl okej ut men när jag vet att det har funnits något tusen gånger snyggare så tappar jag ju liksom lusten.

           
      NY3640                       NY3780               NY3791


D & G hade bara fula klockor, inget att hämta där alltså.
Så nu lägger jag mina ytliga problem på hyllan ett tag och åker och simmar istället, det ska bli skönt.

Hej då på er vänner!


Så var det dags igen.

Min sista termin på gymnasiet har börjat, ska snart på Samhäll C som är min enda lektion idag skönt nog. Sen ska jag också betala min studentmössa :D.
Detta väder och tankarna på den underbara helgen jag hade med min darling får mig på gott humör.
Bara det inte börjar snöa eller något, ska gå en sväng på stan idag och kolla lite, ska köpa en klocka för pengar jag fick av mamma på julafton. Antingen en DKNY eller Dolce & Gabbana. Men den DKNY modellen jag ville ha förut har förstås utgått, typiskt. Men jag lovar att lägga upp bild när jag har bestämt mig. Den ska i alla fall vara i guld. Jag vill även ha en Zorn-ring i guld, men kan inte riktigt bestämma mig om vilken färg jag vill ha på stenen. Men jag tänkte önska mig den i studentpresent så jag har ju lite tid på mig om man säger så. Rött och guld skulle se så tacky ut, men kanske en genomskinlig? Det har min syster och det är fint.


Mitt vardagsknark.

Juicy Tubes
Mums, kunde inte låta bli... Och det är ju faktiskt mycket billigare att beställa från internet.
Jag längtar så efter denna söta förpackning :D

Min vardag.

Nyss hemkommen till Orsa från mitt andra hem Falun, var hos Lovisa igår kväll med Micis, Linda och Sofie. Det var trevligt måste jag säga. Hade förberett mig på att dricka mängder med alkohol (nästan) men tyvärr hade jag ont i halsen och huvudvärk så det hann aldrig bli lika trevligt som jag hade tänkt mig. Nåja det kanske är bra för mig. Mitt tilltänkta nyårslöfte var nämligen att jag skulle begränsa mitt alkoholdrickande till ca 2 kvällar/månad. När jag tänker på det så här i efterhand kan jag inte annat än skratta åt mig själv. Men säg den som håller sina nyårslöften...

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå för om några timmar ska Anki komma och hämta upp mig, sen ska vi + Jessica och Ida åka upp till Grönklitt och käka lite gott :) Det ska bli mysigt... Och eftersom Ida inte var med oss på nyår får man förhöra henne lite om vad hon gjorde, plus att vi har lite att berätta om man säger så. Hihi...

Är lite sugen på att beställa lite smått och gott från strawberrynet.com, såsom flerpack med Juicy Tubes och nån ny parfym. Vill göra det nu innan lönen har kommit men det kanske inte är så smart.
För övrigt måste jag lägga ut ca 650:- på schampo och balsam plus runt tusingen på klipp och färg denna månad... Känns egentligen lite halvtråkigt, och med tanke på att jag råkade skicka efter lite för mycket kläder också lär det inte bli så mycket pengar över denna månad.
Jaja... jag och min ekonomi.

See you soon.


Det nya året har börjat.

Så var det nytt år igen då :D
Min nyårsafton spenderades tillsammans med the gotland gang, först ute i Sigtuna där vi käkade god middag som Adam och Micke lagat, och sen på någon fest  någonstans närmare huvudstaden över tolvslaget. Ingen aning om vart det var mer än att mina stövlar var leriga morgonen efter och att vi hade varit på något slags stuteri, inne i en lokal (uthus) som var inrett på medeltida vis. Haha faktiskt lite originellt men himla trevligt måste jag säga.
För övrigt var jag den enda som inte var bakis idag och det kändes faktiskt jävligt skönt. Dagen spenderades ändå i sängen eftersom att alla andra var så trötta och vi var sju pers som låg och kollade på Ronja Rövardotter på Mickes 50-tums TV.
Borta bra men hemma bäst brukar det ju heta och lite så kändes det att komma hem nu för en timme sen. Lite skönt ändå.
Imorgon ska jag fundera över vad jag ska uppnå detta år och i fall jag ska lägga om min livsstil eller om den duger som den är. Sen ska jag även sola och simma eftersom att jag inte orkar ha solkortet skräpandes i plånboken längre och efter det ringa Anki och planera kommande middag nu i veckan.

Jag kan som vanligt konstatera att mina vänner är de bästa kan få mig på så bra humör som ni kan.

Gott nytt år till er alla!

Puss & Kram.


RSS 2.0