Grattis!

Grattis till Eko Monte Bello som vann V4-4 loppet på Jägers idag!!
Himla roligt faktiskt :)
Kul för Malin!

Laaat

image172Ligger inne och äter Ahlgrens bilar och läser Djävulen bär Prada, känner mig hemskt slö.
Istället borde jag vara ute och jogga och bygga upp min kondition igen, som för tillfället kunde varit bättre. Jag vet att jag verkligen kommer att behöva den när jag börjar med galoppen på heltid, men jag känner mig inte ett dugg lockad av att ta tag i det. Men gör jag det inte nu kommer jag ångra mig sedan, dessutom är det skönt att komma ut lite och inte bara sitta inne hela dagen. Skittråkigt väder är det också...
Jaja Fanny skickar över lite ny musik till mig nu som jag kan ha i öronen, med bra musik vet jag ju att det till och med brukar vara kul.
Så därför har jag bestämt mig för att ge mig ut, JUST DO IT liksom, HAHA!!

Pratade precis med Malin och Sofitel och Monte Bello ska starta på Jägers imorgon :) Ska bli spännande att se... Hoppas det går bra!

Lite semster...

...Har jag tagit från min blogg!
Jag har faktiskt inte varit hemma på ett tag, åkte och hälsade på min underbaring den 15:e och kom hem typ halv 1 inatt pga diverse irriterande förseningar.
Nåja, det har i alla fall varit mycket skönt att bara vara ledig och ta det lugnt tillsammans. Inte jättekul att komma hem igen direkt, har ju flyttat ur min lägenhet i Falun nu och bor för tillfället hemma hos mamma och pappa. Mitt rum här ser ut som ett bombnedslag med alla flyttkartonger och kassar. Jag har verkligen ingen lust att packa upp allting, för grejerna får inte plats, så det får stå nedpackat ett tag till tills jag hittar en lösning på det hela.

Detta är som sagt lite tillfälligt, för jag blir inte kvar här speciellt länge, i juli går flyttlasset till Skåne!
Har fått jobb i ett galoppstall där. Ja, hos tränaren jag bloggade om tidigare, var nere och hälsade på förra veckan när jag ändå var lite längre söderut hos darlingen, och allt var enligt förväntningarna!

Nej nu måste jag återgå till matlagningen...


Min student!


Nu är min student som synes över... Känns himla bra faktiskt. Alla vänner plus familjen gjorde min dag underbar!

Mösspåtagning!

image157
Igår inleddes studentveckan med mösspåtagning, Falun har tydligen väldiga traditioner när det gäller det där, jag visste ju litegrann men jag var faktiskt inte förberedd på att jag skulle behöva hoppa på ett ben och tala latin, haha... Det var lite kul faktiskt med allt man skulle göra, måste få tacka Anna Daneberga också för enkronan från 88 som jag fick av henne, den skulle man kasta i en brunn sen och jag hade inte hittat nån egen... Alla som kastade med mig träffade brunnen! Vi var riktigt bra. Sedan blev jag mer eller mindre tvingad till att agera modell för Falukuriren, den vackra bilden synes här ovan med en asgarvande Fanny i bakgrunden :)

Sedan framåt kvällen var det förfest på Anna Berglunds takterass, very nice kan jag ju säga. Och med fortsatt galej på Etage. Imorse mådde jag mindre bra, Fanny låtsades som att hon mådde bra men det vet jag att hon inte gjorde :P Hahaha....
Linda glömde sin kamera i min väska igår så jag tror jag tar mig friheten att lägga upp lite kort senare. Himla trevlig kväll var det i alla fall, med det bästa folket!


Så ensamt.

 
Om jag fick en enda önskan just nu...
Så skulle jag önska hit en väldigt speciell vän.
Att jag ska behöva vara hemma hela sommaren,
UTAN DIG!
Dumt är vad det är.RSS 2.0