Nattfunderingar

image197
Jag har kommit på en grej.
Jag gillar att bo i stan, det har sina fördelar, på natten alltså.
Är jag själv hemma ute på vischan och råkar sitta uppe på natten är allt väldigt spooky, kolsvart, ensamt, tyst så när som på en hoande uggla kanske och ett alkoholiserat par som närmsta grannar.

Ja är man ensam på natten är det helt enkelt betydligt charmigare att kunna titta ut genom fönstret och upptäcka att det lyser i ett par fönster mitt emot, trafiken fortsätter ganska oberört på gatorna och en och annan dåre är ute och spatserar. Plötsligt är man inte fullt lika ensam liksom...

Och för er som undrar varför jag sitter och filosoferar på detta vis är det för att min karl har haft mage att lämna mig ensam i hans lägenhet...

But a man's got to do, what a man's got to do... eller vad det heter. Jobba alltså...

Puss och kram.


Naturbilder från Rolighed


DanmarkLite dåligt med uppdatering på sistone... Har nämligen varit i Danmark och hälsat på Daniella och hennes nya "familj" samt sist och faktiskt minst min ofödde gudson ;)
Det var mycket trevligt... :) Fint väder (till skillnad från här hemma), trevligt sällskap, lite shopping, ett par lata stranddagar och utgång i fredags! Jag kan även berätta för er att jag hade det stora vita huset alldeles för mig själv :) hihi.


Ute på sjön

 
Hade hoppats på finväder idag men min önskan slog tyvärr inte in.
Vi var i alla fall ute och seglade en sväng, det blåste en hel del, men som tur var väntade regnet med att komma tills vi var hemma igen!
Optimisten Fanny sms:ade mig klockan kvart i sju imorse och sa att jag fick följa med på hundutställning om jag ville... haha, som om jag vore vaken så tidigt på en ledig söndag,  men tack för erbjudandet Fanny ; ) hoppas det gick bra för vovvarna.

Upp och hoppa!

Om två timmar lite knappt skall jag förhoppningsvis befinna mig hos Angelica för att fira hennes 19-årsdag.
Saken är bara den att jag är trött...
Sådär jobbigt seg ni vet...
Har jag blivit en tant helt plötsligt? Hur kommer det sig annars att jag inte orkar med festligheter två dagar i rad =/
Detta är verkligen INTE likt mig.
Men jag tror att det kommer bli en jättetrevlig kväll i glada vänners lag :)
Ringde precis till Emsapemsa och hon låg och tog sig en tupplur.
Det gjorde ju inte mig direkt piggare.
Emma sover jämt på eftermiddagarna, värsta slöfocken...

Idag har det varit sol, det är ju strålande ;)


Ha begär!

Det finns så många fina hästar till salu just nu, det skapar stort ha begär hos mig!

Varför kan man inte ha all tid i världen?
Varför kan man inte få allt man pekar på?


Haha vattenskidor

Igår var jag och Jonatan ut på en liten roadtrip, vi skulle hämta syrran på Arlanda, nyss hemkommen från Malaga. På väg ner stannade vi och köpte ett par nya, väldigt efterlängtade vattenskidor!
Jättekul tänkte jag, men det fick jag ju äta upp idag.
Syrran skulle jobba så hon hade ingen lust att följa med och provköra de nya skidorna men jag, Jonatan och pappsen var väldigt sugna på att testa dem.
Ja jag kan ju inte skryta över mitt "åkande" direkt, ärligt talat gick det bättre när jag åkte vattenskidor för första gången än vad det gjorde idag.
Och när jag väl hade tagit mig upp till åkande ställning och inte plaskade runt som en hjälplös säl så upptäckte jag att min bikiniöverdel hade åkt av!
I ett desperat ögonblick funderade jag på om det var värt att åka vattenskidor topless när man väl hade kommit iväg någorlunda (efter ett antal tappra försök), men jag tog mitt förnuft till fånga och släppte linan för att skyla mina stackars tits innan någon annan hann upptäcka det hela.

Nästa gång ska jag köra med heltäckande baddräkt samt våtdräkt för att vara på den säkra sidan och slippa ofrivilliga exponeringar.

Dessutom var det iskallt i vattnet = jag stel som en pinne och såvitt jag vet finns det hittills ingen pinne som roar sig med vattensporter.


RSS 2.0