Ledsen sjukling.

Fyfan alltså. Jag är så fucking trött på att ha dessa återkommande sjukdomar, men om en timme ska jag ner på vårdcentralen i alla fall. Och få mig lite penicillin... och TACK min kära moder för att du upplyser mig om att om man äter för mycket antibiotika så kan man bli immun mot det.
Så när det verkligen gäller och man är döende så kanske det inte hjälper... Eftersom att jag har all otur i världen efter mig så skulle det inte förvåna mig om det blir så för mig, dör av nån simpel sjukdom.

Jag fattar inte varför jag blir så här så ofta, jag tycker att jag tar hand om mitt immunförsvar på bästa sätt, men så fort jag råkar gå förbi ett jävla virus eller bacill så blir jag smittad.
Suck...
Missade juldan gjorde jag också... Typ tyckte det skulle bli kul att ha baren med Jonas igen, plus att jag behövde pengarna... OCH att alla mina kompisar skulle ut så då kunde jag prata lite med dem också.
Men nejdå. Istället ligger man hemma på soffan i pyjamas och kollar på Harry Potter och äter After Eight.

En tanke slog mig just... Tänk om det egentligen är alkoholen som bryter ned mitt immunförsvar?
Jag ska bli en renlevnadsmänniska på alla sätt och vis, i alla fall fram till nyår.

Utmanad

Okej Fanny, jag antar din utmaning:

3 saker jag skäms för:

• Jag skäms varje gång jag stöter ihop med ett visst gammalt ONS, inte för min egen del, utan för hans.

• Varje gång jag är hos tandläkaren och skamset erkänner att jag typ aldrig använder tandtråd.

• Ibland har jag skämts lite när jag vaknat upp dagen efter en rejäl partynatt och inser vad jag har gjort eller vem jag har hånglat med.


3 saker jag är stolt över: 

• Att jag har ett bra självförtroende och vågar vara den jag är.

• Jag är stolt över Pride och det vi har åstadkommit tillsammans.

• Allt jag är begåvad med ;)


3 saker jag vill göra nästa år:


• Söka till British Racing School inför år 2008.

• Och innan det, göra alla praktik-timmar hos en galopptränare, gärna i Skåne.

•  Ta studenten och flytta ifrån Falun (men inte hem till mamma och pappa hoppas jag). 3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

• Galoppträningen på Strömsholm  för MS (det var så kul och givande).

• Gotlandsresan med mina älsklingar (ni är totalbäst)!!

• Kanske nyår? Vem vet ;)


3 saker jag inte kan klara vardagen utan:


• Vännerna, självklart.

• SMS.

• Pållen.3 personer jag avundas:


• Ähh, jag kommer uppnå det jag vill här i livet med hjälp av de talanger och den viljan jag har så jag behöver inte avundas någon.


3 personer jag utmanar att göra en liknande lista:

• Sofie

• Lovisa

• Jonas


Mina nya ridstövlar.

Stövlar..Stövlar.

De här stövlarna vill jag ha i stallet :D
De är precis lagom glamourösa som ridstövlar åt mig.
Tyvärr är de lite över min budget denna månad.
Men det kanske är någon som ger mig 15 000 i julklapp?
Vi får se vad tomten kommer med.

Usch vad arg jag blir!

http://www.expressen.se/index.jsp?a=792272 

Hur jävla dum kan man bli egentligen?

Äntligen helg!

Ikväll blir det utgång med mina tjejor, alla utom Angelica ska med, som tråkigt nog ska jobba. Först blir det förfest hos Emma och jag ska fira att jag är ledig och därmed bli riktigt härligt full :D Haha... Emma fyllde år i torsdags, och Ida fyller år idag!! Grattis på er, ni är underbara. Var så länge sedan vi var ut alla tillsammans.
Igår/inatt jobbade jag, det var rätt mycket folk så det var faktiskt kul, hade baren med Jonas vilket var trevligt.
Nu ska jag laga middag till mig själv, något gott och näringsriktigt! Jag och Sofie vi är så duktiga så, ingen av oss äter något onyttigt innan jul, go oss!

Ouija Board blir mamma!

Nu ska tydligen fina Ouija gå av banan och bli avelssto istället, hon har sprungit in nästan 47 miljoner i svenska kronor. Så hennes avkommor hade man inte tackat nej till direkt. Hoppas att allting kommer att gå bra!Ouija Board

Vi är bäst.

Jag o Sofie, Etage

Jag och min kära vän Sofie.
Etage var grymt kul.


Lucia

Hade morgonpasset i stallet imorse, så var uppe rätt tidigt och hade utsläpp och fodring. Sen hade jag ingen tid att passa förrän 12 ungefär så då hann jag ta ut Pride på en motionsrunda också. Blev lite galoppträning mot slutet och han har fortfarande kvar lusten och tempot fastän han klivit av banan för mer än ett år sen. Det märks att han gillar att springa fort... min darling :)

Sedan blev det skolan en sväng, hann följa med FannyBanny på lite lunch och där fick jag ner lite glögg och senare även ett par goda lussebullar.
Efter det har min dag bestått av socialpsykiatri och Kopparhatten med Sofie... Hade ju tänkt äta av den goda vegetariska lunchbuffén men orkade tyvärr inte det så det fick bli lite té och macka istället. Fattar inte varför jag är så kräsen med mat, det är verkligen inte bra men ingenting känns riktigt gott, det enda jag verkligen gillar är veganmaten som jag gör själv eller Kopparhattens buffé. Känns inte så jättebra egentligen, men men.

Ikväll däremot blir det hur braaa som helst. Lucia och därmed utgång. Etage med Sofie :) Det ska bli sååå kul, och jag tror jag ska dra ner på stan nu och köpa något nytt jag kan ha på mig, jag tänker absolut inte ha något annat än klänning, men jag är så trött på alla mina gamla.

Några andra roliga saker:

•Jag ska gå på TVÅ stycken studentbaler. Jonas frågade mig igår om jag ville gå på balen med honom    hemma i Mora och det vill jag ju självklart. Nu får jag ha två fina balklänningar på mig... hihi.

•I juni-juli skiftet blir jag gudmor.


Vädergudarna är med mig

Jag kommer antagligen bli halshuggen för det här...
Men jag är så löjligt glad att det inte är någon snö ute, jag kan använda de kläder och skor jag vill utan att drunkna i en snödriva :D
För mig behöver det absolut inte vara någon snö på julafton!

By the way. Sofie och jag hade värsta perfekta idén för julavslutningen, synd bara att det finns TVÅ tråkmånsar jag nämner inga exakta namn men Linda och Lovisa ungefär, som inte vågar bjuda på sig själva. SKÄMS på er!


RSS 2.0