Paddling

Sitter i skolan, håller på att göra det sista rycket med kurserna nu, är nästan klar. Hur skönt som helst. Drygt en vecka kvar till lov, men det känns inte som att någon ordentlig sommar har kommit än inte. Hade hoppats på lite värme men nejdå. Jaja det kommer väl!

I söndags så var vi ute och paddlade med klassen, jag och Sofie är bra på teamwork måste jag säga, inte för att vi vill styra åt samma håll men ändå. Nästa gång tar jag en kajak så att jag får bestämma över mig själv ; )
Vi sov över på en mysig ö och hade det allmänt trevligt, godis är gott men grillade marshmallows är ju ingen höjdare enligt mig då. jag sov faktiskt oväntat bra med tanke på det ojämna underlaget och kylan.
Jag Linda, Lovisa och Sofie lovade att vi ska ut och paddla tillsammans i sommar också, men det lär bli två olika gånger eftersom att Lovisa och Sofie inte är hemma samtidigt! Men då får ju i alla fall jag och Linda paddla två gånger : )

Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Wish me luck - eller nej förresten, det behövs inte : P
Lagar hit och lagar dit, jag kommer att drömma om ärvdabalken

Dagen har gått åt till att plugga rättskunskap, det var faktiskt rätt jobbigt och svårt idag. Men hade bestämt mig för att göra klart det idag, för att slippa ha det tyngandes över mina redan blytunga axlar. Fredag nästa vecka blir det besök på Svea Hovrätt, jag hoppas och tror att det kommer att bli intressant. Och hela denna torsdag ska ägnas åt att gå på rättegångar på tingsrätten.


Nog om plugg, efter att jag varit så duktig och pluggat rättskunskap så tillät jag mig såklart lite avslappning á la netshopping, eller ja rättare sagt så valde jag ut mina nästa offer. Två av dem ser ni här nedanför, men jag har även spanat in lite andra saker som jag funderar på att inhandla, bland annat ett par pumps i silver med matchande väska samt en snygg top i chiffong med sidenband. Sedan tror jag inte att det är något mer jag just behöver, förutom ett par svara låga bekväma sneakers att ha på jobbet, det vore bra om de hade en sviktande sula också så att jag slipper få ont i mina stackars knän. Men som vanligt prioriterar jag det tråkiga men mest nödvändiga sist.

För övrigt har det inte hänt så mycket idag, och kvällen fortsätter väl i samma lugna stil.

Dolce & Gabbana

Denna underbaring kommer från Dolce & Gabbana, perfekt sommarparty väska. Vem kan motstå den? Inte jag i alla fall.


Dolce & Gabbana


Ceannis

Väska från Ceannis, snart i min sommargarderob!

Ceannis väska

1:a maj

Så var det plötsligt maj, tiden går allt bra snabbt. Känner mig allmänt glad över att det äntligen är vår och snart sommar. Det enda som tynger mig lite är allt plugg, det känns verkligen inte kul. Måste börja ta tag i det och sluta skjuta upp jobbiga saker.
Valborg igår, det var helt okej, trevligt att träffa er mina vänner, längtar så till i sommar då vi ska umgås mer. Kom ihåg 1:a juuuni, 1:a juuuni och inte 5:e maj, och lyssna inte på Ida i fortsättningen för hon har mestadels fel (ta inte illa upp Ida, men både du och jag vet ju att det stämmer)... heh.

Ska rida med syster-yster idag, Bringa och Syrpa : )
Så fint väder och snön är nästan helt borta, nu kan man börja rida i skogen igen och det känns såå skönt.
Men igår var jag rädd att jag skulle träffa på en björn eller något, då hade jag fått panik.

Jag vill ha sommar, ge mig nu!
Vill ha ny bikini också, men den jag vill ha är för dyr för min ekonomi, måste spara. Resor är roligare än nya kläder, punkt slut, i alla fall just nu.

Solsken, solsken solsken.

RSS 2.0